Wil jij die bonus van €250 en 100 free spins bij Circus.nl?

Franse inzetten

De Franse inzetten worden gedaan op een bestaand deel van het wiel. De Franse inzetten worden net als inzetten op buren gedaan op de racebaan naast het grid met de standaard roulette inzetten. Als je bij een online roulette spel een Franse inzet wilt plaatsen dan lichten de nummers op. Zo zie je direct op welke nummers je inzet geplaatst wordt. Met een Franse inzet plaats je direct op meerdere nummers een inzet.

LogoCasinoBonusFree SpinsReviewSpelen
Circus.nlCircus.nl€250100Bezoek
Jacks.nlJacks.nl€1000Bezoek

Voorbeeld

Als voorbeeld, als je een €1 chip selecteert en je klikt op de op de racebaan dan plaats je automatisch op 0 buren. Je zet €1 in op de 0, de twee linkse buren 26 en 3 en op de twee rechter buren 32 en 15.

Inzetten op secties van het roulettewiel

Inzetten op buren en Franse inzetten zorgen ervoor dat je inzet op een gedeelte van het roulette wiel. Beide inzetten zijn te doen op de racebaan. Meestal is deze te vinden direct naast het grid van de normale roulette inzetten. Op de racebaan kun je precies zien wat de volgorde van de nummers is omdat de nummers op de racebaan in dezelfde volgorde staan. Inzetten op buren en Franse inzetten zijn een makkelijke manier om snel op gedeeltes van het roulettewiel in te zetten.

Circus.nl

Circus.nl

Bonus:€250

100 free spins.

Nu spelen

Roulette Strategieën