Wil jij die bonus van €250 en 100 free spins bij Circus.nl?

Burenspel

Inzetten op buren bij roulette geven je de kans om op nummers tegelijk in te zetten. Deze vijf nummers zijn achter elkaar te vinden op het roulettewiel. Met één inzet op de roulette tafel bestrijk je dus direct 5 opeenvolgende nummers. Als je online speelt dan zie je de nummers oplichten op de roulettetafel als je op een nummer een inzet plaatst. Een inzet op de buren van een nummer betekent dat je inzet op het nummer zelf, op twee nummer links ervan en op twee nummers rechts van het nummer. Als je een inzet plaatst op een nummer op de racebaan dan wordt dit met vijf vermenigvuldigd. Dat komt doordat je in feite op vijf nummers tegelijk inzet.

LogoCasinoBonusFree SpinsReviewSpelen
Circus.nlCircus.nl€250100Bezoek nu
Jacks.nlJacks.nl€1000Bezoek nu

Voorbeeld

Als voorbeeld, als je een €1 chip selecteert en je klikt op de 0 op de racebaan dan plaats je automatisch op 0 buren. Je zet €1 in op de 0, de twee linkse buren 26 en 3 en op de twee rechter buren 32 en 15.

Inzetten op secties van het roulettewiel

Inzetten op buren en Franse inzetten zorgen ervoor dat je inzet op een gedeelte van het roulette wiel. Beide inzetten zijn te doen op de racebaan. Meestal is deze te vinden direct naast het grid van de normale roulette inzetten. Op de racebaan kun je precies zien wat de volgorde van de nummers is omdat de nummers op de racebaan in dezelfde volgorde staan. Inzetten op buren en Franse inzetten zijn een makkelijke manier om snel op gedeeltes van het roulettewiel in te zetten.

Circus.nl

Circus.nl

Bonus:€250

100 free spins.

Nu spelen

Roulette Strategieën