Wil jij die bonus van € 100 en 0 free spins bij BetCity?

Huisvoordeel Europees roulette

Het Europese roulette spel heeft een enkele zero. De Amerikaanse roulette variant heeft twee zero’s. Dat komt erop neer dat de kansen voor de speler groter zijn op de Europese roulette tafel. Het is goed uit te leggen met een voorbeeld.

Als er een normale inzet wordt gedaan op een enkel nummer, een straight bet genaamd in het Engels, dan is de kans dat de bal op het nummer komt 1 op 37 bij Europees roulette. De winst bij een enkel nummer is 35x de inzet. Dat betekent een nadeel bij Europees roulette van 2,7%. Van iedere €100 dat wordt ingezet op de Amerikaanse roulette tafel gaat €2,70 naar het huis.

LogoCasinoBonusFree SpinsReviewSpelen
BetCityBetCity€ 1000Bezoek
Circus.nlCircus.nl0100Bezoek
Jacks.nlJacks.nl€ 1000Bezoek

Huisvoordeel Amerikaanse roulette

Het Amerikaanse roulette spel heeft twee zero’s. De Europese roulette variant heeft maar één zero. Dat komt erop neer dat de kansen voor de speler groter zijn op de Europese roulette tafel. Het is goed uit te leggen met een voorbeeld.

Als er een normale inzet wordt gedaan op een enkel nummer, een straight bet genaamd in het Engels, dan is de kans dat de bal op het nummer komt 1 op 38 bij Amerikaans roulette. De winst bij een enkel nummer is 35x de inzet. Dat betekent een nadeel bij Amerikaans roulette van 5,26%. Van iedere €100 dat wordt ingezet op de Amerikaanse roulette tafel gaat €5,26 naar het huis.

BetCity

BetCity

Bonus:€ 100

0 free spins.

Nu spelen