Wil jij die bonus van € 100 en 0 free spins bij BetCity?

Paroli

Het Paroli systeem staat bekend als een positief verloop inzetsysteem. Het systeem wordt beschouwt als een stabieler systeem dan andere systemen bij het spelen van Blackjack en daarnaast vereist het systeem geen grote bankrekening.

LogoCasinoBonusFree SpinsReviewSpelen
BetCityBetCity€ 1000Bezoek
Circus.nlCircus.nl0100Bezoek
Jacks.nlJacks.nl€ 1000Bezoek

Hoe werkt het?

De inzet wordt met een eenheid gestart. Mocht je de eerste inzet winnen, dan is je tweede inzet; de eerste inzet plus de gemaakte winst. Wanneer je de tweede inzet wint, dan is de derde inzet; de tweede inzet plus de winsten daarvan. Wanneer je verliest begin je de volgende inzet weer met een eenheid.

Voorbeeld

Stel je begint met €100,- en je wint €100,-, dan bedraagt je tweede inzet: €200,-. Wanneer je de tweede inzet ook wint, dan is de derde inzet: €400,-. Je rekent dus alle winsten mee in je volgende inzet, inclusief de eventuele extra winsten van dubbelen, een blackjack of splitsten.

Zorg voor een stoppunt

Het is erg belangrijk dat je in dit systeem een stoppunt hebt, voordat je begint met spelen. Je stoppunt kan bestaan uit een geldbedrag of een aantal eenheden. Nadat je een inzet verliest of je stoppunt hebt bereikt, moet je op de volgende inzet een eenheid inzetten.

BetCity

BetCity

Bonus:€ 100

0 free spins.

Nu spelen