Wil jij die bonus van € 100 en 0 free spins bij BetCity?

Labouchere

Het Labouchere systeem kan worden gezien als een negatief verloop inzetsysteem en wordt ook wel aangeduid als “Crossout”, “Labby”, “Cancellation” en “Split Martingale”. Je zult met behulp van het Labouchere inzetsysteem altijd een winst behalen na het beëindigen van de gehele inzetcyclus. Je moet alle inzetten winnen om het systeem te kunnen voltooien.

LogoCasinoBonusFree SpinsReviewSpelen
BetCityBetCity€ 1000Bezoek
Circus.nlCircus.nl0100Bezoek
Jacks.nlJacks.nl€ 1000Bezoek

Hoe werkt het?

Om te beginnen met je een reeks getallen opschrijven zoals: “1 2 3 4 5 6 7 8”. De reeks kan uit elk getal bestaan en kan van elke lengte zijn. Het zou dus ook: “1 2 1 4 3 6” of “3 2 5 1 1 1 1 8 4” kunnen zijn. De lengte en waarden van de getallen zijn afhankelijk van de regels en van het spel dat je speelt.

Hoe werken de inzetten?

Elk getal dat zich in de reeks bevindt vertegenwoordigt een waarde in chips of in eenheden. Je start door simpelweg het eerste en laatste getal in de reeks bij elkaar op te tellen. De som is de hoeveelheid fiches die je inzet. Wanneer je wint streep je het eerste getal en het laatste getal weg en tel je vervolgens het volgende en het laatste getal in de reeks bij elkaar op (die niet zijn doorgestreept). Dit bedrag gebruik je vervolgens voor de volgende inzet.

Als je op elk moment vóór de voltooiing van het systeem verliest, dan begin je weer vanaf het begin. Wanneer je het systeem voltooit, door alle inzetten te winnen, dan begin je weer vanaf het begin. Dus de oorspronkelijke optelling van het eerste en van het laatste nummer. Voordat je jet gaat spelen en het strikt gaat volgen, moet je het systeem zorgvuldig ontwikkelen. Zorg goed voor je bankrekening.

BetCity

BetCity

Bonus:€ 100

0 free spins.

Nu spelen