Wil jij die bonus van € 100 en 0 free spins bij BetCity?

Fibonacci

In eerste instantie is er een korte blik nodig op de Fibonacci reeks, om het Fibonacci systeem te kunnen toelichten. Een Fibonacci verloop is niets meer dan een rij van getallen waarbij elk getal de som van de vorige twee getallen is, te beginnen met 1. Zoals in de onderstaande reeks zichtbaar is.

LogoCasinoBonusFree SpinsReviewSpelen
BetCityBetCity€ 1000Bezoek
Circus.nlCircus.nl0100Bezoek
Jacks.nlJacks.nl€ 1000Bezoek

1 1 2 3 5 8 13

Het roulette Fibonacci systeem is een score systeem. Het berekend een score die gebaseerd is op de resultaten van de spellen. Deze score geeft het resultaat op de goktafel weer, waarop je een besluit moet gaan nemen voor je inzetten. Het Fibonacci roulette systeem is in vele opzichten te vergelijken met het de kaart tel technieken en doorhaal systemen in een spel Blackjack.

De nul is de eerste score in het systeem. Het systeem wordt als winstgevend beschouwt als het de score 1 bereikt, waarna het eindigt. Er wordt een getal dat evenredig is aan het inzetbedrag afgetrokken van de score, na elke verloren spelronde. Voor elke gewonnen spelronde wordt er een getal toegevoegd.

De basis van het Fibonacci systeem is, dat het een inzetpatroon in opvolging van het Fibonacci verloop voorschrijft. De inzet daarop moet de som zijn van de laatste twee inzetten. Wanneer de rond wordt gewonnen, moeten de laatste twee nummers uit de rij worden verwijderd. Hun som is namelijk de waarde van de vorige inzet.

Een voordeel van het Fibonacci systeem

Een groot voordeel van het Fibonacci systeem is de stabiliteit, zelfs in korte rondes. Dit heeft te maken met het feit dat verliezende reeksen eenvoudig gecompenseerd kunnen worden met één winnende reeks aan de roulettetafel. Dit systeem is stukken beter dan het zeer gevreesde Martingale systeem. Het Fibonacci systeem wordt, in tegenstelling tot het Martingale systeem, ook veel minder bedreigd door de tafellimieten. Dit heeft er mee te maken dat het de neiging heeft om in korte rondes in gezondere grenzen te blijven dan het Martingale systeem. Het is wel een goed idee om de lengte van een Fibonacci rij, tot zes -zeven verliezen in één rij te beperken.

Het is erg makkelijk om de kans op een verliezende reeks te berekenen met je favoriete inzet type en het systeem limiet aan te passen zodat deze optimaal is voor jou. Als oefening kun je dit zelf doen.

BetCity

BetCity

Bonus:€ 100

0 free spins.

Nu spelen