Wil jij die bonus van € 100 en 0 free spins bij BetCity?

1-3-2-6

De naam verklaart het eigenlijk allemaal al in dit positieve verloop geldmanagement systeem. Het systeem heeft veel overeenkomsten met het Paroli systeem en het is gebaseerd op het idee dat je vier keer kunt winnen op achter elkaar. Wanneer je dit geldmanagement systeem toepast, dan wordt je eerste inzet; 1 eenheid, de tweede inzet wordt 3 eenheden, de derde inzet wordt 2 eenheden en de vierde inzet wordt 6 eenheden. Vandaar dus de naam: 1-3-2-6.

LogoCasinoBonusFree SpinsReviewSpelen
BetCityBetCity€ 1000Bezoek
Circus.nlCircus.nl0100Bezoek
Jacks.nlJacks.nl€ 1000Bezoek

Een voorbeeld

Even money houdt in dat de kansen 1-1 zijn. De eerste inzet wordt €10,-. Mocht je winnen, dan wordt er €10,- toegevoegd aan de inmiddels €20,- op tafel, zodat het totaal op €30,- komt voor de tweede inzet. Als je opnieuw wint op je tweede inzet, dan ligt er nu dus €60,- op tafel. Van deze €60,- pak je vervolgens €40,- terug en maak je de derde inzet dus met €20,-. Als je de derde inzet wint, dan heb je een totaal van €40,- op tafel liggen. Je voegt daar vervolgens €20,- aan toe, waardoor de vierde inzet €60,- bedraagt.

Mocht je de vierde inzet opnieuw winnen, dan ligt er dus een totaal van €120,- op tafel, wat kan worden beschouwt als je netto winst. Je kunt op dit moment de gehele inzet pakken en opnieuw, op dezelfde manier, beginnen met €10,-. Elke keer als je verliest (op elk niveau), start je opnieuw met het normale inzetbedrag van €10,-.

Mocht je op de eerste inzet verliezen, dan bedraagt je verlies €10,-. Een verlies op de tweede inzet wordt dan een totaal verlies van €20,- (herinner je de nog een toegevoegde €10,-). Als je vervolgens weer verliest op de derde inzet, dan heb je een nettowinst van €20,- (herinner dat je €40,- hebt gepakt na de tweede inzet). Op de vierde inzet zou een verlies je quitte laten spelen (herinner je dat je €20,- teruglegde van de €40,- die je had gepakt).

Omdat je door €20,- te riskeren, kans hebt om €120,- te winnen, is het erg verleidelijk om dit systeem te gebruiken. Op het slechtste niveau van inzetten kun je in principe zes keer verliezen. Met slechts een overwinning van vier op een rij (complete cyclus), win je al je geld weer terug.

BetCity

BetCity

Bonus:€ 100

0 free spins.

Nu spelen